Om Lisa Grue

Om kunstneren Lisa Grue

Den danske kunstner og designer Lisa Grue, er uddannet fra Det Kongelige Danske Designakademi i 2001. Hun har arbejdet for kunder som Nylon magazine, modedesigner Anne Sui, Vogue Magazine, Ace Hotel i NYC, Sandberg Wallpaper som er leverandør til Sveriges kongelige hof, Fuji Film, Abrams Books, ASOKO i Japan og mange flere. 

Lisa Grue er flere gange blevet hædret fra blandt andet Statens Kunstfond og Danmarks Nationalbanks Kunstfond.

Hendes illustrative stil og univers kommer fra hendes opvækst på landet. Lisa har tilbragt mange timer på eng, skov og strand i selskab med duftende blomster, flagrende sommerfugle gamle træer og vilde planter.

Med et fantasifuldt og iværksættersind besluttede Lisa i en ung alder af 12 år, at hun ville blive kunstner og drive sit eget firma. Siden da har hun været fordybet i at illustrere på alle slags medier, såsom bøger, t-shirts, tapeter, vægmalerier, make-up emballage, tekstiler, porcelæn og meget mere.

I dag har Lisa etableret sit eget mærke LISA GRUE. Hun producerer og sælger sit illustrative univers på lykønskningskort, print, notesbøger, puslespil, indretning og meget mere. 

Familiefirma 

Netbutikken og mærket LISA GRUE er en familieejet virksomhed. Hendes mand, fotografen og designeren Denis Sytmen og Lisa Grue, driver forretningen sammen. 

De har været med på dansk nationalt tv og har været med i en række internationale designmagasiner og -bøger. Sammen med deres søn Mika har de skrevet, illustreret og fotograferet deres egen bog "Luk naturen ind hele året" udgivet af det største danske forlag Gyldendal A/S.

Kerneværdier

Lisa Grue er en virksomhed, som er dybt forbundet med naturen. Vi elsker naturen og er en stor fortaler for at passe godt på vores planet. Hele vores produktlinje er dedikeret til at engagere offentligheden til at blive interesseret i naturen og katalysere processen for, at alle kan handle på mere bæredygtige og velstående måder for planeten. 

Som sådan skal alt, hvad virksomheden producerer, være certificeret med de højeste miljøcertificerede standarder og miljømærker. 

Vores mission om at engagere offentligheden er personlig. Vi tror på, at vi kan bruge vores kunstneriske og kreative evner til at motivere og gøre det glædeligt at tage vare på vores planet, vores eneste hjem.

Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.